Ιατρική Co. βιοτεχνολογίας Fanchuang, ΕΠΕ.

 

Η απαίτηση πελατών είναι η καλύτερη πηγή καινοτομίας

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤις ενδιάμεσες φαρμακευτικές ουσίες

Φαρμακευτικοί μεσάζοντες δύναμης Nebivolol στο απόθεμα CAS ΝΟ 99200-09-6

Μεγάλη μεγάλη ποιότητα υπηρεσιών.

—— Carl Balfou

Σας εκτιμώ επειδή είστε τόσο φιλικοί και χρήσιμοι. Είστε πραγματικά μια πραγματική ευχαρίστηση να εργαστείτε με τόσο ευγενικός και ευχάριστος να εργαστείτε με.

—— Jeff Rader

Είστε οι πιό γλυκοί, η περισσότερη φροντίζοντας υπηρεσία πιθανή.

—— Luis Acosta

Είμαι Online Chat Now

Φαρμακευτικοί μεσάζοντες δύναμης Nebivolol στο απόθεμα CAS ΝΟ 99200-09-6

Μεγάλες Εικόνας :  Φαρμακευτικοί μεσάζοντες δύναμης Nebivolol στο απόθεμα CAS ΝΟ 99200-09-6

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: R&M
Πιστοποίηση: ISO 9001, USP, GMP
Αριθμό μοντέλου: 01

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1G
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: κενή συσκευασία της τσάντας φύλλων αλουμινίου αργιλίου
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CasNo: 99200-09-6 Εμφάνιση: λεπτομερής δείτε τις προδιαγραφές
Μοριακός τύπος: C22H25F2NO4 συσκευασία: σύμφωνα με την απαίτηση πελατών
Αποθήκευση: Κατάστημα ξηρός, σκοτεινός και αερισμένος plac…

 

 

Nebivolol

Κλινικά στοιχεία
Εμπορικά φίρματα Nebilet, Bystolic
AHFS/Drugs.com Μονογραφία
MedlinePlus a608029
Στοιχεία αδειών
 • ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ FDA: Nebivolol

Εγκυμοσύνη
κατηγορία
 • ΗΠΑ: Γ (κίνδυνος που δεν αποκλείεται)

Διαδρομές
διοίκηση
Προφορικός
Κώδικας ATC
 • C07AB12 (CWHO)

Νομικό καθεστώς
Νομικό καθεστώς
 • UK: POM (συνταγή μόνο)
  ΗΠΑ: ℞-μόνο

Φαρμακοκινητικά στοιχεία
Πρωτεϊνική σύνδεση 98%
Μεταβολισμός Ηπατικός (CYP2D6-μεσολαβημένος)
Eliminationhalf-ζωή 10 ώρες
Έκκριση Νεφρικός και περιττωματικός
Προσδιοριστικά
Όνομα IUPAC [δορά]
 • (1RS, 1 " RS) - 1,1 " - [(2RS, " SR 2) - BRI (6-fluoro-3,4-δίυδρο-2H-1-benzopyran-2)]- 2,2 " - iminodiethanol
  Η
  1 (6-Fluorochroman-2) - {[2 (6-fluorochroman-2) - 2-υδροξύ-αιθύλιο] αμινο} αιθανόλη
  Η
  2,2 " - Azanediylbis (1 (6-fluorochroman-2) αιθανόλη)
  Η
  1 (6-Fluoro-3,4-δίυδρο-2H-1-benzopyran-2) - 2 {[2 (6-fluoro-3,4-δίυδρο-2H-1-benzopyran-2) - 2-υδροξυαιθυλικός] αμινο} Ethan-1
Αριθμός CAS
 • 118457-14-0 [κανένας]

PubChem CID
 • 71301

IUPHAR/BPS
 • 7246

DrugBank
 • DB04861 [ναι]

ChemSpider
 • 64421 [ναι]

UNII
 • 030Y90569U

KEGG
 • D05127 [ναι]

ChEMBL
 • CHEMBL434394 [ναι]

Χημικά και φυσικά στοιχεία
Τύπος Γ22 Χ25 Φ2 ΝΟ 4
Μοριακή μάζα 405,435 g/mol
τρισδιάστατο πρότυπο (JSmol)
 • Διαλογική εικόνα

ΧΑΜΟΓΕΛΑ [δορά]
 • Fc4cc1c (OC (CC1) Γ (Ο) CNCC (Ο) C3Oc2ccc (Φ) cc2CC3) cc4
InChI [δορά]
 • InChI=1S/C22H25F2NO4/c23-15-3-7-19-13 (9-15) 1-5-21 (28-19) 17(26) 11-25-12- 18(27) 22-6-2-14-10- 16(24) 4-8- 20(14) 29-22/h3-4,7-10,17-18,21-22,25-27H, 1-2,5-6,11-12H2
 • Κλειδί: Kohirbrydxpamz-uhfffaoysa-ν

 

β1-επιλεκτικότητα [

 

 

Βήτα blockers βοηθούν τους ασθενείς με την καρδιαγγειακή πάθηση με το φράξιμο των δεκτών β, ενώ πολλές από τις παρενέργειες αυτών των φαρμάκων προκαλούνται από τον αποκλεισμό δεκτών β2 τους. [2] για το λόγο αυτό, βήτα blockers που εμποδίζουν επιλεκτικά τους adrenergic δέκτες β1 (που καλούνται καρδιοεπιλεκτικά ή β1-εκλεκτικά βήτα blockers) παράγουν λιγότερα δυσμενή αποτελέσματα (για παράδειγμα, bronchoconstriction) από εκείνα τα φάρμακα που εμποδίζουν non-selectively και τους δέκτες β1 και β2.

 

Σε ένα εργαστηριακό πείραμα που πραγματοποιήθηκε στον αναλυμένο ιστό καρδιών, το nebivolol αποδείχθηκε το β1-εκλεκτικότερο των β-blockers δοκιμασμένων, που είναι περίπου 3,5 φορές περισσότερο β1-εκλεκτικό thanbisoprolol. [3] εντούτοις, η επιλεκτικότητα δεκτών του φαρμάκου στους ανθρώπους είναι πιό σύνθετη και εξαρτάται από τη δόση φαρμάκων και το γενετικό σχεδιάγραμμα του ασθενή που παίρνει το φάρμακο. [4] το φάρμακο είναι ιδιαίτερα καρδιοεπιλεκτικό σε 5 mg. [5] επιπλέον, στις δόσεις επάνω από 10 mg, το nebivolol χάνει το cardioselectivity του και εμποδίζει και τους δέκτες β1 και β2. [4] (ενώ η συνιστώμενη αρχική δόση του nebivolol είναι 5 mg, ο ικανοποιητικός έλεγχος της πίεσης του αίματος μπορεί να απαιτήσει τις δόσεις μέχρι 40 mg). _[4] επιπλέον, nebivolol είμαι επίσης όχι καρδιοεπιλεκτικός όταν παίρνω από ασθενής με ένας γενετικός makeup που κάνω ΑΥΤΌΣ «φτωχός metabolizers» nebivolol (και άλλος φάρμακο) ή με CYP2D6 παράγοντας. [4] τόσο πολλά όπως 1 σε 10 λευκά και τους ακόμα περισσότερους Μαύρους είναι φτωχά metabolizers CYP2D6 και επομένως να ωφεληθούν λιγότερων από το cardioselectivity του nebivolol αν και αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει καμία άμεσα συγκρίσιμη μελέτη. [παραπομπή που απαιτείται]

Vasodilator δράση [

 

Το Nebivolol είναι μοναδικό ως βήτα-blocker. _[6] αντίθετα από carvedilol, αυτός έχω ένας νιτρικός οξείδιο (NO) - ενδυναμώνω, vasodilatory επίδραση μέσω υποκίνηση β3 δέκτης. [7] [8] [9] Μαζί με το labetalol, celiprololand το carvedilol, αυτό είναι ένα από τέσσερα βήτα blockers για να προκαλέσει τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων εκτός από τα αποτελέσματα στην καρδιά.

 

Αντιυπερτασική επίδραση

 

Το Nebivolol χαμηλώνει τη πίεση του αίματος το (BP) με τη μείωση της περιφερειακής αγγειακής αντίστασης, και αυξάνει σημαντικά τον όγκο κτυπήματος με τη συντήρηση της καρδιακής παραγωγής. [10] η καθαρή hemodynamic επίδραση του nebivolol είναι το αποτέλεσμα μιας ισορροπίας μεταξύ των αποτελεσμάτων κατευναστικών του βήτα-αποκλεισμού και μιας δράσης που διατηρεί την καρδιακή παραγωγή. [11] αντιυπερτασικές απαντήσεις ήταν σημαντικά υψηλότερες με το nebivolol από με το ψευδοφάρμακο στις δοκιμές εγγράφοντας τις ομάδες των ασθενών που θεωρήθηκαν αντιπροσωπευτικός του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ υπερτασικού πληθυσμού, στους μαύρους ασθενείς, και σε εκείνοι που λαμβάνουν την ταυτόχρονη θεραπεία με άλλα αντιυπερτασικά φάρμακα.

 

Φαρμακολογία των παρενεργειών

 

Διάφορες μελέτες έχουν προτείνει ότι το nebivolol έχει μειώσει τις χαρακτηριστικές βήτα-blocker-σχετικές παρενέργειες, όπως η κούραση, η κλινική κατάθλιψη, η βραδυκαρδία, ή η ανικανότητα. [13] [14] [15] Εντούτοις, σύμφωνα με το FDA [16]

«Bystolic συνδέεται με διάφορους σοβαρούς κινδύνους. Το Bystolic είναι στους ασθενείς με την αυστηρή βραδυκαρδία, καρδιακών αποκλεισμών μεγαλύτερος από ο πρώτος βαθμός, καρδιογενής κλονισμός, η καρδιακή ανεπάρκεια, το άρρωστο σύνδρομο κόλπων (εκτός αν ένας μόνιμος βηματοδότης είναι σε ισχύ), η αυστηρή ηπατική εξασθένιση (παιδί-Pugh > Β) και στους ασθενείς που είναι υπερευαίσθητοι σε οποιοδήποτε συστατικό του προϊόντος. Η θεραπεία Bystolic συνδέεται επίσης με τις προειδοποιήσεις σχετικά με την απότομη διακοπή της θεραπείας, της καρδιακής ανεπάρκειας, της στηθάγχης και του οξέος μυοκαρδιακού εμφράγματος, των bronchospastic ασθενειών, αναισθησίας και σημαντικής χειρουργικής επέμβασης, του διαβήτη και της υπογλυκαιμίας, του thyrotoxicosis, της περιφερειακής αγγειακής ασθένειας, blockers καναλιών ασβεστίου μη-dihydropyridine της χρήσης, καθώς επίσης και των προφυλάξεων σχετικά με τη χρήση με τους ανασταλτικούς παράγοντες CYP2D6, την εξασθενισμένη νεφρική και ηπατική λειτουργία, και τις αναφυλακτικές αντιδράσεις. Τέλος, Bystolic συνδέεται με άλλους κινδύνους όπως περιγράφεται στο δυσμενές τμήμα αντιδράσεων του pi του. Παραδείγματος χάριν, διάφορα επεξεργασία-προκύπτοντα δυσμενή γεγονότα με μια επίπτωση μεγαλύτερο ή ίσο 1 τοις εκατό στους bystolic-αντιμετωπισμένους ασθενείς και σε μια υψηλότερη συχνότητα από τους ψευδοφάρμακο-αντιμετωπισμένους ασθενείς προσδιορίστηκαν στις κλινικές μελέτες, συμπεριλαμβανομένου του πονοκέφαλου, της κούρασης, και του ιλίγγου. »

 

Επιστολή προειδοποίησης FDA για τη διαφήμιση των αξιώσεων

 

Τέλη Αυγούστου του 2008, το FDA διένειμε μια επιστολή προειδοποίησης στα δασικά εργαστήρια αναφέροντας τις υπερβάλλουσες και παραπλανητικές αξιώσεις στην αγγελία περιοδικών έναρξής τους, ιδίως πέρα από τις αξιώσεις της ανωτερότητας και την καινοτομία της δράσης.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Fanchuang Medical Biotechnology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!