Ιατρική Co. βιοτεχνολογίας Fanchuang, ΕΠΕ.

 

Η απαίτηση πελατών είναι η καλύτερη πηγή καινοτομίας

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤις ενδιάμεσες φαρμακευτικές ουσίες

Αντιπυρετική σκόνη CAS 198470-84-7 Parecoxib φαρμάκων αναλγητικών Parecoxib

Μεγάλη μεγάλη ποιότητα υπηρεσιών.

—— Carl Balfou

Σας εκτιμώ επειδή είστε τόσο φιλικοί και χρήσιμοι. Είστε πραγματικά μια πραγματική ευχαρίστηση να εργαστείτε με τόσο ευγενικός και ευχάριστος να εργαστείτε με.

—— Jeff Rader

Είστε οι πιό γλυκοί, η περισσότερη φροντίζοντας υπηρεσία πιθανή.

—— Luis Acosta

Είμαι Online Chat Now

Αντιπυρετική σκόνη CAS 198470-84-7 Parecoxib φαρμάκων αναλγητικών Parecoxib

Μεγάλες Εικόνας :  Αντιπυρετική σκόνη CAS 198470-84-7 Parecoxib φαρμάκων αναλγητικών Parecoxib

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: R&M
Πιστοποίηση: ISO 9001, USP, GMP
Αριθμό μοντέλου: 01

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1G
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: κενή συσκευασία της τσάντας φύλλων αλουμινίου αργιλίου
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS: 198470-84-7 όνομα: Parecoxib Εμφάνιση: άσπρη σκόνη Τύπος: C19H18N2O4S συσκευασία: Τα πρότυπα ή ως πελάτης απαιτούν Αποθήκευση: Αποθηκεύστε τη σκιά Υψηλό φως:

active pharmaceutical ingredients

,

bulk pharmaceutical chemicals

Αντιπυρετική σκόνη CAS 198470-84-7 Parecoxib φαρμάκων αναλγητικών Parecoxib

 

 

Parecoxib

Κλινικά στοιχεία
AHFS/Drugs.com Διεθνή ονόματα φαρμάκων
Στοιχεία αδειών
 • ΕΕ EMA: από το ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ

Εγκυμοσύνη
κατηγορία
 • Μην συστημένος
Διαδρομές
διοίκηση
Ενδοφλέβιος andintramuscular
Κώδικας ATC
 • M01AH04 (CWHO)

Νομικό καθεστώς
Νομικό καθεστώς
 • Au: S4 (συνταγή μόνο)
  UK: POM (συνταγή μόνο)

Φαρμακοκινητικά στοιχεία
Βιολογική διαθεσιμότητα 100%
Πρωτεϊνική σύνδεση 98%
Μεταβολισμός Ηπατικός στο andpropionic οξύ valdecoxib
Λίρα Κύπρου σχετική εκτενώς (κυρίως CYP3A4 και 2C9)
Eliminationhalf-ζωή 22 λεπτά (parecoxib)
8 ώρες (valdecoxib)
Έκκριση Νεφρικός (70%, μεταβολίτες)
Προσδιοριστικά
Όνομα IUPAC [δορά]
 • Ν {[(5-μεθυλικός-3-phenylisoxazol-4) φαινύλιο 4]
  σουλφονυλίου} propanamide
Αριθμός CAS
 • 198470-84-7 [ναι]

PubChem CID
 • 119828

IUPHAR/BPS
 • 2895

DrugBank
 • DB08439 [ναι]

ChemSpider
 • 106990 [ναι]

UNII
 • 9TUW81Y3CE

ChEBI
 • CHEBI: 73038 [κανένας]

ChEMBL
 • CHEMBL1206690 [κανένας]

ECHA InfoCard 100.230.078 [εκδώστε αυτό σε Wikidata]
Χημικά και φυσικά στοιχεία
Τύπος Γ19 Χ18 Ν2 Ο4 S
Μοριακή μάζα 370,422 g/mol
τρισδιάστατο πρότυπο (JSmol)
 • Διαλογική εικόνα

ΧΑΜΟΓΕΛΑ [δορά]
 • O=C (NS (=O) (=O) c3ccc (c2c (onc2c1ccccc1) Γ) cc3) CC
InChI [δορά]
 • InChI=1S/C19H18N2O4S/c1-3- 17(22) 21-26 (23,24) 16-11-9-14 (10-12-16) 18- 13(2) 25-20- 19(18) 15-7-5-4-6-8-15/h4-12H, 3H2,1-2H3, (Χ, 21,22)
 • Κλειδί: Tzrhlkrlezjvij-uhfffaoysa-ν

 

Το Parecoxib είναι ένα υδροδιαλυτό και εκχύσιμο προφάρμακο του valdecoxib. _αυτός είμαι εμπορεύομαι ως Dynastat ο ευρωπαϊκός ένωση. Το Parecoxib είναι ένας εκλεκτικός ανασταλτικός παράγοντας COX2 στην ίδια κατηγορία όπως celecoxib (Celebrex) και rofecoxib (Vioxx). _όπως αυτός είμαι εκχύσιμος, αυτός μπορώ είμαι χρησιμοποιώ perioperatively όταν ασθενής είμαι να παίρνω προφορικός φάρμακο. _αυτός είμαι εγ:κρίνω μέσω πολύς Ευρώπη για βραχυπρόθεσμος perioperative πόνος έλεγχος πολύς ο ίδιος τρόπος ketorolac (Toradol) είμαι χρησιμοποιώ ο Πολιτεία. Εντούτοις, αντίθετα από το ketorolac, parecoxib δεν έχει καμία επίδραση στη λειτουργία αιμοπεταλίων που και επομένως δεν προωθεί την αιμορραγία κατά τη διάρκεια ή μετά από της χειρουργικής επέμβασης. Επιπλέον, ketorolac έχει ένα πολύ υψηλότερο γαστροεντερικό σχεδιάγραμμα τοξικότητας έναντι των περισσότερων άλλων nonsteroidal αντιφλεγμονωδών φαρμάκων το (NSAIDs) και. Ενώ απαγορεύεται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες λόγω των ανησυχιών για τη χειρουργική αιμορραγία και τα έλκη στομάχου μετά από τη χειρουργική επέμβαση, ketorolac είναι μόνο εκχύσιμο NSAID στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 2005, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων το (FDA) εξέδωσε μια επιστολή της μη-έγκρισης για το parecoxib στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κανένας λόγος δεν ήταν πάντα τεκμηριωμένος δημόσια για τη μη-έγκριση, αν και μια μελέτη σημείωσε τα αυξανόμενα περιστατικά των επιθέσεων καρδιών μετά από την καρδιακή χειρουργική επέμβαση παράκαμψης έναντι του ψευδοφαρμάκου όταν χρησιμοποιήθηκαν οι υψηλές δόσεις του parecoxib για να ελέγξουν τον πόνο μετά από τη χειρουργική επέμβαση. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι οι σπάνιες αλλά αυστηρές αλλεργικές αντιδράσεις (σύνδρομο stevens-Johnson, σύνδρομο Lyell) έχουν περιγραφεί με το valdecoxib, το μόριο στο οποίο parecoxib μετατρέπεται. 

 

Το φάρμακο δεν εγκρίνεται για τη χρήση μετά από την καρδιακή χειρουργική επέμβαση στην Ευρώπη. Ketorolac, που απαγορεύονται ακόμα σε ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, και IV ibuprofen είναι επομένως οι μόνες επιλογές για IV NSAIDs στις Ηνωμένες Πολιτείες, και δεν είναι σαφές εάν parecoxib υπο:βάλλω εκ νέου στο FDA στο μέλλον.

 

Όλα τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα στις ΗΠΑ φέρνουν την ίδια προειδοποίηση σχετικά με τις αντιδράσεις δερμάτων, και καμία δεν εγκρίνεται για τη χρήση κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης CABG, έτσι ο λόγος για το FDA που αρνείται την έγκριση του parecoxib παραμένει άγνωστος, αλλά ήταν πιθανός σχετικός με τη πολιτική πίεση από το αμερικανικό συνέδριο για να μην εγκρίνει τον εκλεκτικό ανασταλτικό παράγοντα ένα άλλα COX-2 αμέσως μετά την υπόθεση Vioxx. Το αριθ. COX-2 εκλεκτικός ανασταλτικός παράγοντας έχει εγκριθεί στις ΗΠΑ από την εποχή εκείνη, ανεξάρτητα από το σχεδιάγραμμα ασφάλειας του parecoxib στην Ευρώπη. Προσπάθειες να ανακαλυφθεί η επιστημονική λογική, ή πιθανωότερα η έλλειψη επ' αυτού, ότι το FDA που χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει τη μη-έγκριση του parecoxib στις ΗΠΑ έχει αποδειχθεί ανώφελο λόγω των ζητημάτων μυστικότητας.

 

Το πολιτικό κίνητρο που δεν εγκρίνει parecoxib υποστηρίχθηκε περαιτέρω από μια το 2017 συγκεντρωμένη ανάλυση των στοιχείων ασφάλειας σε 28 δημοσιευμένες μελέτες, οι οποίες παρουσίασαν αφότου 69.567.300 μονάδες του parecoxib, της αναφυλαξίας δερμάτων και των καρδιακών περιπλοκών ήταν ελάχιστες, εάν καθόλου, διαφορετικός από το ψευδοφάρμακο.

 

Το Parecoxib, μαζί με άλλους COX-2 εκλεκτικούς ανασταλτικούς παράγοντες, celecoxib, valdecoxib, και mavacoxib, ανακαλύφθηκε από μια ομάδα στο τμήμα Searle Monsanto που οδηγήθηκε από το John Talley.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Fanchuang Medical Biotechnology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!